Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ......

έμαθα ότι έρχονται και αποφάσισα να ανοίξω blog που το αναβάλω εδώ και χρόνια!!

Δύο συναυλίες θα δώσουν οι Deep Purple το καλοκαίρι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στην Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη

lets go!!

6 σχόλια:

  1. so wellcome...ωραία αλλά μέχρι τον Ιούλιο τι κανουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα τους είδα περσι και προτείνω για αρχή 100 τσιγγανικα βιολιά -αν είσαι γενικά rock θα σ΄αρέσουν είμαι σίγουρος, δε θυμάμαι ακριβώς πότε είναι θα σε ενημερώσω .... ΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το child in time είναι κομματάρα φιλαράκι...welcome on board!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι οι παραστάσεις της ήταν sold out. Η Budapest Gypsy Symphony Orchestra με τα "100 τσιγγάνικα βιολιά" της επιστρέφει στο Μπάντμιντον, με τσιγγάνικο ταμπεραμέντο και άπιαστη δεξιοτεχνία - και χωρίς παρτιτούρα παρακαλώ! Η ορχήστρα με τα 60 βιολιά, τις 9 βιόλες, τα 6 βιολοντσέλα, τα 10 κοντραμπάσα, τα 9 κλαρίνα και τα 6 τσέμπαλα (σύνολο 100) επανέρχεται για ακόμη μερικές μαγικές βραδιές. Η Budapest Gypsy Symphony Orchestra είναι αυτό που υπονοεί ο τίτλος της: μια μεγάλη συμφωνική ορχήστρα που απαρτίζεται από την αφρόκρεμα των τσιγγάνων μουσικών της Ουγγαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχει σημασία το πόσα ήταν τα βιολιά οι βιόλες ή τα κλαρίνα.

    Θέλω να δώσω 100 ευχαριστώ & άλλα 100 συγχαρητήρια σε αυτή τη 1 και μοναδική ορχήστρα που μας χάρισε αυτές τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    Ένα επιπλέον ευχαριστώ σ'αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν από μία άλλη χώρα και παίζοντας κάποια ελληνικά κομμάτια μας θύμισαν ότι έχουμε και μεις πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή